Поверителност и контрол върху данните

Изтриване на профил и данни

От тази страница можете да поискате изтриване на вашия Licavo профил и свързаните с него данни, дори ако приложението вече не е инсталирано.

Как да изпратите заявка

  1. Изпратете имейл от адреса, с който използвате Licavo.
  2. Използвайте тема „Изтриване на Licavo профил“.
  3. Посочете имейл адреса на Licavo/Google профила, който искате да бъде изтрит.
  4. При необходимост може да поискаме допълнително потвърждение на самоличността.
Заявка за изтриванеsupport@licavo.eu

Какво се изтрива

Локални данни и Google Drive

Данните, които се намират само на вашето устройство, могат да бъдат премахнати чрез функциите на Licavo или чрез изтриване на данните на приложението от Android. Архивите, съхранявани във вашия Google Drive, са под контрола на вашия Google акаунт и могат да бъдат изтрити от вас от Google Drive.

Важно: след изтриване или анонимизиране на Licavo профила старите защитени архиви може да останат в Google Drive, но може да не могат да бъдат възстановени в нов профил, дори със същия Google акаунт. Това е умишлена защита срещу връщане на данни, за които е поискано „забравяне“.

Данни, които може да бъдат запазени

Ограничени записи може да бъдат запазени, когато това се изисква по закон или е необходимо за счетоводни, данъчни, сигурностни или защитни цели. Данните за плащания и транзакции, управлявани от Google Play, се обработват съгласно правилата и сроковете на Google.

Важно

Изтриването на профила е необратимо. След приключване на заявката изтритите данни може да не могат да бъдат възстановени.